Övriga bolag inom Effekt-koncernen

Meny

Urban Kemna ny VD för dotterbolag

2018-11-19

URBAN KEMNA VD FÖR EFFEKT SVENSKA AB:s SANERINGSVERKSAMHET

Urban Kemna fortsätter i sin roll som VD för Aremo Sanering AB och Aremo Group AB samt ersätter Mikael Wallner som VD för TKS Total Klottersanering AB.

Under november månad så förvärvade Effekt aktiemajoriteten i branschkollegan Aremo Sanering AB. I samband med Effekts förvärv så förvärvade Aremo Sanering Effekts dotterbolag TKS Total Klottersanering i Sverige AB. På så sätt bildas en ny koncernstruktur med Aremo Sanering som moderbolag och TKS som dess dotterbolag. I och med det sjösätts nu en ny organisationsstruktur för att främja kvalitet, tillväxt och lönsamhet. VD för Aremo Sanering AB samt för dotterbolagen Aremo Group AB samt TKS Total Klottersanering i Sverige AB blir Urban Kemna. I och med detta frånträder Mikael Wallner rollen som VD för TKS för att kunna verka som VD och Koncernchef för hela Effekt koncernen. 

”Det är mycket glädjande att Urban Kemna fortsätter i sin roll som VD och delägare i Aremo Sanering AB, vilket framöver även inkluderar Aremo Group och TKS. Urban är en av Sveriges mest kunniga inom denna bransch. Hans fokus på affären, personalen och kvalitén i varje leverans borgar för Aremos fortsatta positiva utveckling säger Mikael Wallner VD och Koncernchef för Effekt Svenska AB”.

-Det känns otroligt stimulerande att få detta förtroende att fortsätta i rollen som VD . Med Effekt som majoritetsägare kommer Aremo att bli ett ännu bättre företag för kunder, personal och samarbetspartners säger Urban. Vi kommer i ännu högre grad än tidigare fokusera på tillväxt, lönsamhet och självklart leveranser som motsvarar och överträffar våra kunders förväntningar. Jag ser verkligen fram emot 2019 med stor optimism och förväntan avslutar Urban”.