Startsida Om företaget Våra tjänster Kvalitet Miljö Referenser
Startsida
Välkommen
Arbeta hos oss
Lediga tjänster
Intresseanmälan
Felanmälan
Presentation (PDF)
Våra lediga tjänster

Effekt Svenska AB är i stark tillväxt och vi söker kontinuerligt efter nya talanger till vår verksamhet. Effekt Svenska bedriver städverksamhet i såväl Uppsala som Stockholms län.

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@effektab.se (Observera att genom att skicka in personuppgifter till oss, så samtycker du till att de behandlas i syfte att kunna genomföra en rekryteringsprocess.)

Vi behöver ett CV som beskriver vad du arbetat med och för vilket företag. Ange när du började och när du slutade på varje tjänst. Vi behöver också veta vad du har för utbildningar. Berätta också vilka dagar och tider du kan arbeta.

Vad söker vi nästan alltid efter?


Lokalvårdare, vikarier och specialister
Vi söker lokalvårdare, vikarier och medarbetare som har erfarenhet av golvvård, storstädning och fönsterputs.

I jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad, serviceinriktad, ha ett gott bemötande och självklart ordningssinne. Du måste kunna arbeta självständigt men samtidigt ha lätt för att samarbeta i grupp.

I första hand letar vi efter dig som har utbildning och/eller har minst 1 års erfarenhet av lokalvårdsyrket. Om vi anställer dig kommer du att få en introduktion till arbetet när du börjar hos oss.

Du har lätt för att se vad som måste göras och har inga problem med att hugga i, du är flexibel och förstår att förutsättningarna ibland kan förändras och arbetsuppgifterna måste anpassas till kundens verksamhet och det är inget problem för dig. Du ska behärska svenska väl i tal och skrift på minst SFI D nivå. Har du B-körkort är det en merit.

Driftledare
När vi växer behöver vi fler ledare till vårt företag. Som driftledare ansvara du för den totala leveransen av lokalvård och tilläggstjänster inom det egna driftområdet, för planering och administration som möjliggör att leveransen sker i rätt tid med rätt kvalitet och att de finansiella målen uppnås. Du har personalansvar för de lokalvårdare som arbetar inom ditt område och säkerställer att städförråd med städutrustning och maskiner vårdas på ett sådant sätt att utrustningen livslängd blir så lång som möjligt.

Vidare kommer du också arbeta med kundkontakterna inom ditt driftområde.

Du har erfarenhet av lokalvård och vi vill att du är en handlingskraftig arbetsledare med förmåga att coacha, utveckla och motivera dina medarbetare. Andra viktiga egenskaper är erfarenhet av att ha kundkontakter och även av att se och ta tillvara nya affärsmöjligheter hos en befintlig kund. Din kontakt med kunden ställer krav på en god social förmåga, att du är serviceinriktad och hanterar kunden på ett professionellt sätt.

Som person är du nyfiken, ser möjligheter och löser problem. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut. Du ansvarar för att koordinera aktiviteter med ansvariga inom företaget för att säkerställa att resurser finns tillgängliga för utförandet och för att de är i linje med företagets övergripande mål.

Du behöver vara stresstålig, flexibel och noggrann. Du måste ha körkort (minst B) då resor ingår i arbetet och goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du bör även ha utbildning inom SRY, PRYL, INSTA eller annan kvalitetsuppföljningsmetod.

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktinformation

Tel. 08-595 105 80
E-post. info@effektab.se
Besöksadr. Ístra Bangatan 1
Postnr. 195 60 Arlandastad


Effekt felanmälan

Är det någonting som inte fungerar som det ska med städningen? Tveka inte, gör en felanmälan genast så kontaktar vi er!

>>Felanmälan<<

Effekt personaltidning

Här kan du läsa om allt nytt som händer inom Effekt AB. Klicka på länken för att läsa vår senaste utgivna personaltidning "Städeffekten".

>>Läs vår personaltidning<<