Startsida Om företaget Våra tjänster Kvalitet Miljö Referenser
Startsida
Välkommen
Arbeta hos oss
Lediga tjänster
Intresseanmälan
Felanmälan
Presentation (PDF)
Välkommen till en kunnig och pålitlig partner
När jag startade verksamheten 1989 städade jag i stort sett all min vakna tid, sju dagar i veckan. Jag lärde mig städteknik från grunden. De erfarenheterna är fortfarande viktiga. Genom mina egna händer vet jag vad vårt företag håller på med. Redan från början var det personliga engagemanget viktigt. Ambitionen var då som nu att ge kunderna en service som överträffade deras förväntningar. Utan att kostnaderna drar iväg ska det på utförda arbeten märkas när man anlitat oss. För större uppdrag har vi alltid en driftsorganisation på plats. Vår platsansvarige finns permanent tillgänglig under den tid vi utför vårt uppdrag. Att kunderna känner förtroende för oss är viktigast av allt. Vi ägnar därför mycket tid åt att bygga nära och långsiktiga relationer och är stolta över att fortfarande ha kvar kunder från starten 1989.

Hur går det till att göra ett bra jobb i städbranschen?
Det är självklart för oss att alla våra anställda är kompetenta och vill utföra sitt arbete väl. Vår personal är erfaren och tränad i att se vad som kan förbättras och göras mer kostnadseffektivt för kunden. Dessutom har vi en egen ”kvalitetsombudsman” som kontrollerar att våra tjänster håller vad de lovar. Kontrollarbetet leder till ständiga förbättringar.

Arbetsplatsservice (Facility Service)
Vi har ett omfattande internt utbildningsprogram. Det är självklart för oss att alla våra anställda är kompetenta och inställda på att göra ett bra jobb. Målet är att det knappt ska märkas att lokalvård äger rum samtidigt som den ordinarie verksamheten pågår. Vår personal tränas i att se vad som kan förbättras och göras mer kostnadseffektivt för kunden. Dessutom har vi en egen ”kvalitetsombudsman” som kontrollerar att våra tjänster håller vad de lovar. Kontrollarbetet leder till ständiga förbättringar. Det gäller inte minst miljöarbetet. Effekt Svenska AB blev landets första Svanenmärkta städbolag enligt den då nya normen 2.0 (idag 2.3).

Elias Melki - VD och grundare
Kontaktinformation

Tel. 08-595 105 80
E-post. info@effektab.se
Besöksadr. Ístra Bangatan 1
Postnr. 195 60 Arlandastad


Effekt felanmälan

Är det någonting som inte fungerar som det ska med städningen? Tveka inte, gör en felanmälan genast så kontaktar vi er!

>>Felanmälan<<

Effekt personaltidning

Här kan du läsa om allt nytt som händer inom Effekt AB. Klicka på länken för att läsa vår senaste utgivna personaltidning "Städeffekten".

>>Läs vår personaltidning<<