Övriga bolag inom Effekt-koncernen

Meny

Sök jobb

Sök jobb

Att arbeta hos oss
Som anställd på Effekt har du betydelse, och det är du som gör skillnad hos kunden. För att få bästa kvalitet och nöjda kunder ställer vi höga krav på våra medarbetare. Men vi erbjuder också möjligheterna för dig att få arbeta i ett företag som tror på sina medarbetare och ger dem förutsättningarna för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. 

Sök ditt nya jobb hos oss
Effekt Svenska AB är i stark tillväxt och vi söker kontinuerligt efter nya talanger till vår verksamhet. Effekt Svenska bedriver FM-verksamhet i bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Södertälje.  Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@effektab.se (Observera att genom att skicka in personuppgifter till oss, så samtycker du till att de behandlas i syfte att kunna genomföra en rekryteringsprocess.) 
Vi behöver ett brev som beskriver vad du söker för typ av tjänst, vad du arbetat med tidigare och för vilket företag. Ange när du började och när du slutade på varje tjänst. Vi behöver också veta vad du har för utbildningar. Om du söker tjänst som lokalvårdare så vill vi ägen att du berättar vilka dagar och tider du kan arbeta.

Vad söker vi nästan alltid efter?

Driftledare
Vi söker dig som har erfarenhet från branschen och då från tjänsten som Arbetsledare/Driftledare. Om du  söker nya intressanta utmaningar - Tveka inte att kontakta oss för att diskutera mer kring rollen. Vi kan garantera ett ansvarsfullt, roligt, utmanande och mycket självständigt arbete i ett snabbväxande företag.
För att lyckas i rollen är det viktigt med ett positivt mindset och erfarenhet från denna typ av tjänst och servicetjänster. Du ska säkerställa relationen med kunden, kvalitet i leveransen och att ekonomiska mål uppnås. Du har personalansvar för ca 20-40 personer. Du har förmågan att prioritera, coacha och motivera dina medarbetare.
Du har erfarenhet av nära och utvecklande kundkontakter, och du är duktig på att lösa kundens problem och tillvarata nya affärsmöjligheter hos befintlig kund. Du måste ha körkort (B) då resor ingår i tjänsten. Att du kan såväl svenska som användandet av officepaketet är en självklarhet. Har du utbildning i SRY, PRYL, INSTA eller annan branschutbildning är det meriterande.
 
Säljare
Har du erfarenhet från branschen och vill arbeta med försäljning och kundrelationer tillsammans med roliga, lättsamma och kompetenta medarbetare - Då kan Effekt vara rätt företag för dig. Tveka inte att kontakta oss om du är övertygad om att du är den säljare vi saknar men är i stort behov av.
 
Lokalvårdare, vikarier och specialister
Vi söker lokalvårdare, vikarier och medarbetare som har erfarenhet av golvvård, storstädning och fönsterputs. I jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad, serviceinriktad, ha ett gott bemötande och självklart ordningssinne.
I första hand letar vi efter dig som har utbildning och/eller har minst 1 års erfarenhet av lokalvårdsyrket. Du ska behärska svenska väl i tal och skrift på minst SFI D nivå. Har du B-körkort är det en merit.
 

Bemanningspersonal
Då vi bemannar såväl receptioner, företagsväxlar och informationsdiskar så är vi i behov av kvalificerade medarbetare med en utåtriktad och social förmåga. Om du anser att du skulle passa som ambassadör för våra kunders företag – tveka inte att skicka in en spontanansökan.

Vaktmästare/Trädgårsmästare
Om du är intresserad av att arbeta med enklare fastighetsskötsel och/eller trädgårsskötsel så kan Effekt vara din nästa arbetsgivare. Vi växer kontinuerligt inom dessa områden och söer ständigt fler medarbetare med dessa kompetenser.

 

Varmt välkommen med din ansökan!