Övriga bolag inom Effekt-koncernen

Meny

Global leverantör till anrik Tennisarena

2019-08-06

GLOBAL OCH SALK I PARTNERSKAP

Global Fastighetsservice AB har fått det stora förtroendet att ansvara för lokalvården hos SALK (Stockholms Allmänna Lawntennis Klubb), som anses vara en av de finaste inomhusarenorna för tennis i världen.

Det känns otroligt hedersamt att ha fått Salks förtroende, och vi ser verkligen fram emot att börja vårt uppdrag. Vi ska ansvara för att SALK, som är en världskänd och välrenommerad tennisklubb, ständigt erbjuder välkomnande miljöer och lokaler säger Birgitta Wikdahl, Affärsutvecklare på Global.

SALK (Stockholms Allmänna Lawntennis Klubb) är Sveriges största allmänna tennisklubb. Genom åren har ett stort antal tennisspelare fostrats i SALK, varav den mest kända är Björn Borg. Verksamheten bedrivs genom 14 inomhus- och 6 utomhusbanor (varav en padeltennis) i Stockholm-Bromma och klubben är närvarande i Båstad genom s.k. ’Salkvillan’. Salkhallen i Alvik erbjuder utöver tennis- och squashbanor även gym, tennisshop, restaurang, kafé, naprapater, sjukgymnaster och massage. Dessutom är Posten, SATS, Scandic   och tennismodeföretaget Tennis Fashion lokalhyresgäster.

SALK är en aktiv tävlingsarrangör, till exempel genom Stockholm Open (SALK och Kungliga Tennisklubben största ägare) och världens största juniortävling inomhus, SALK Open. Klubben är medlem av Centenary Tennis Clubs, en sammanslutning av ledande internationella tennisklubbar som samtliga är över 100 år gamla.

Globals aktiva hållbarhetsarbete, en kostnadseffektiv leveranslösning samt deras stora engagemang var det som avgjorde till Globals fördel säger Christian Heger, VD SALK Tennis AB.