EFFEKT OCH SIGTUNAHEM I PARTNERSKAP

">
Övriga bolag inom Effekt-koncernen

Meny

SigtunaHem valde Effekt

2019-06-04

EFFEKT OCH SIGTUNAHEM I PARTNERSKAP

Effekt Svenska AB har fått det stora förtroendet att ansvara för lokalvården i SigtunaHems fastigheter.   Som samarbetspartner ska Effekt utföra lokalvård och säkerställa välkomnande och trevliga miljöer.

Effekt och SigtunaHem har haft mångårigt samarbete tidigare och det känns extra skönt att återigen få vara ansvarig serviceleverantör säger Karin Andersson, Affärsutvecklare Effekt. Vi kommer att ansvara för lokalvård i trapphus, tvättstugor, källare/vind och förvaringsutrymmen. Lägenhetsstädningar, fönsterputs, storstädningar och golvvård kommer också att utföras vid behov. Vi kommer också att städa SigtunaHems områdeskontor på vissa områden. Vi börjar den 1 Juli och ser verkligen fram emot att få börja vårt samarbete med SigtunaHem avslutar Karin.

Effekts aktiva hållbarhetsarbete, en kostnadseffektiv leveranslösning samt goda referenser var det som avgjorde till Effekts fördel säger Robert Öhlin, Förvaltningschef på SigtunaHem.

SigtunaHem äger och förvaltar 4 800 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. SigtunaHem är certifierat för miljö- och kvalitetsledning enligt ISO 14001 och ISO 9001. SigtunaHems vision samman-fattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster.