Effekt Svenska AB och Interoc Bygg AB inleder samarbete av byggrelaterade servicetjänster.

">
Övriga bolag inom Effekt-koncernen

Meny

Effekt i samarbete med Interoc Bygg AB

2018-08-15

Effekt Svenska AB och Interoc Bygg AB inleder samarbete av byggrelaterade servicetjänster.

”Effekt har lång erfarenhet av servicelösningar till byggbranschen, och det är mycket glädjande att Interoc Bygg AB väljer oss som samarbetspartner. Att Interoc dessutom är ett kvalitativt tillväxtföretag inom byggbranschen gör att det känns extra stimulerande att få vara en viktig del av deras fortsatta resa säger Mikael Wallner VD på Effekt Svenska AB.”

Interoc AB är en byggkoncern där kunden kan anlita en enskild spetskompetens eller utnyttja summan av flera specialistbolag. Här arbetar specialiserade byggbolag som både totalentreprenörer mot slutkund och som underentreprenörer.

”Vi anlitar Effekt Svenska AB för deras förmåga att vara en flexibel, lyhörd och effektiv partner. Effekt är dessutom en leverantör som har ett tjänsteutbud som motsvarar våra krav på bygg- & flyttstäd, fönsterputs, trädgårdsskötsel och övriga servicetjänster säger Stefan Alatalo VD Interoc Bygg AB.”

 

Effekt Svenska AB med dotterföretaget TKS Total Klottersanering i Sverige AB levererar fastighetsservice med hög kvalitet, flexibilitet och effektivitet som sätter kundupplevelsen i fokus. Effekt ska alltid arbeta så att våra leveranser anses vara det bästa valet och vi ska säkerställa ett långsiktigt och hållbart partnerskap med våra kunder. Effekt ska leverera till Företag, Kommuner och Landsting i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Södertälje.

Effekt har sitt ursprung sedan 1989, omsätter inklusive TKS ca 100 Mkr och sysselsätter ca 175 medarbetare. Företaget är AAA-ratad, Svanenmärkt, ISO 9001 och 14001 certifierad samt Auktoriserad Serviceleverantör.