Övriga bolag inom Effekt-koncernen

Meny

Effekt köper Aremo Sanering AB

20181114

ETT AV SVERIGES STÖRSTA SANERINGSFÖRETAG BILDAS!

Effekt Svenska AB förvärvar majoriteten av aktierna i Aremo Sanering AB. I samband med detta förvärvar Aremo Sanering AB Effekts dotterföretag TKS Total Klottersanering i Sverige AB. I och med det bildas ett av Sveriges största företag inom klottersanering med en budgeterad omsättning om ca 40 Mkr och ca 30 anställda 2019.

-Detta är industriellt en helt riktigt affär, då det finns stora synergier i kundleveranser, marknadsbearbetning, kompetens och kostnadsstrukturer säger Mikael Wallner, VD Effekt Svenska AB. Vi ser verkligen fram emot att få sätta igång vårt gemensamma arbete med att skapa branschens bästa saneringsföretag säger Mikael avslutningsvis.

-Detta är en form av ”perfect match” då bolagen kompletterar varandra på ett mycket bra och konkret sätt. Det känns otroligt stimulerande att som VD få ansvara för att ta Aremo Sanering AB till nästa nivå - För att bli ett ännu bättre företag för kunder, personal och leverantörer säger Urban Kemna VD och delägare till Aremo Sanering AB.

Aremo har varit verksam inom saneringsbranschen sedan 1988. Företaget har ett heltäckande tjänsteutbud och rikstäckande resurser. Till företagets ca 600 kunder hör bland annat Nokas, Fastighetskontoret, Uppsala Kommun, Skanska, Micasa, PEAB och NCC.